Account deletionRadera kontoحذف الحساب

Delete your RotaPair account.Radera ditt RotaPair-konto.حذف حسابك في RotaPair.

You can delete your RotaPair account at any time from inside the RotaPair app for iOS and Android. Deletion is permanent and cannot be undone.Du kan när som helst radera ditt RotaPair-konto i appen för iOS och Android. Raderingen är permanent och kan inte ångras.يمكنك حذف حسابك في RotaPair في أي وقت من داخل تطبيق RotaPair على iOS وAndroid. الحذف نهائي ولا يمكن التراجع عنه.

AppAppالتطبيقRotaPair for iOS and AndroidRotaPair för iOS och AndroidRotaPair على iOS وAndroid
DeveloperUtvecklareالمطوّرKhalaf alnahar
ContactKontaktالتواصل[email protected]

1. Delete your account in the app1. Radera ditt konto i appen1. احذف حسابك من داخل التطبيق

  1. Open RotaPair and sign in.Öppna RotaPair och logga in.افتح RotaPair وسجّل الدخول.
  2. Go to Settings → Account.Gå till Inställningar → Konto.انتقل إلى الإعدادات ← الحساب.
  3. Tap Delete account, read what will be deleted, then tap Yes, delete my account.Tryck på Radera konto, läs vad som kommer att raderas och tryck sedan på Ja, radera mitt konto.اضغط «حذف الحساب»، واقرأ ما سيُحذف، ثم اضغط «نعم، احذف حسابي».

If you are still setting up RotaPair, or the app cannot load your details, use the Account section shown on that screen. Once you confirm and deletion completes, your account is deleted immediately.Om du fortfarande håller på att komma igång, eller om appen inte kan ladda dina uppgifter, använd avsnittet Konto på den skärmen. När du har bekräftat och raderingen är klar är kontot omedelbart raderat.وإذا كنت لا تزال تُعدّ RotaPair، أو تعذّر على التطبيق تحميل بياناتك، فاستخدم قسم «الحساب» الظاهر في تلك الشاشة. وبعد التأكيد واكتمال الحذف، يُحذف حسابك فورًا.

2. What deletion removes2. Det här tas bort2. ما الذي يزيله الحذف

Deleting your account permanently removes:När du raderar kontot tas följande bort permanent:يزيل حذف حسابك نهائيًا ما يلي:

  • your sign-in identity and sessions;din inloggningsidentitet och dina sessioner;هوية تسجيل الدخول وجلساتك؛
  • your profile;din profil;ملفك الشخصي؛
  • your schedule and related records;ditt schema och tillhörande poster;جدولك والسجلات المرتبطة به؛
  • invitations you sent;inbjudningar som du har skickat;الدعوات التي أرسلتها؛
  • your notification registrations; anddina notisregistreringar; ochتسجيلات الإشعارات الخاصة بك؛
  • every partner connection you have been part of, and the information shared within it.alla partnerkopplingar du har ingått i och den information som delats inom dem.كل ارتباط بشريك كنت طرفًا فيه، والمعلومات التي تمت مشاركتها ضمنه.

This includes every Proposed Time and Our Time record from your current or past connections, even if your partner created it, and the associated notification records.Det omfattar alla poster för Föreslagen tid och Vår tid från dina nuvarande eller tidigare kopplingar, även om din partner skapade dem, samt tillhörande notisposter.يشمل ذلك جميع سجلات الوقت المقترح ووقتنا في ارتباطاتك الحالية أو السابقة، حتى إن أنشأها شريكك، وسجلات الإشعارات المرتبطة بها.

Deletion also clears RotaPair’s data for your account on the device you use to delete it. It cannot remove copies on your other devices or in device backups you control. Limited technical information may remain temporarily, as described in the Privacy Policy.Raderingen tar också bort RotaPairs uppgifter för ditt konto på den enhet du använder för att radera det. Den kan inte ta bort kopior på dina andra enheter eller i säkerhetskopior av enheter som du själv har kontroll över. Begränsade tekniska uppgifter kan finnas kvar tillfälligt, enligt beskrivningen i integritetspolicyn.كما يمسح الحذف بيانات RotaPair الخاصة بحسابك على الجهاز الذي تستخدمه للحذف، لكنه لا يستطيع إزالة النسخ الموجودة على أجهزتك الأخرى أو في النسخ الاحتياطية للأجهزة التي تتحكم فيها. وقد تبقى معلومات تقنية محدودة بشكل مؤقت، كما هو موضح في سياسة الخصوصية.

3. If you are connected with a partner3. Om du är kopplad till en partner3. إذا كنت مرتبطًا بشريك

The connection ends and your partner loses access to your information. Your partner keeps their own account, profile and schedule.Kopplingen avslutas och din partner förlorar tillgången till dina uppgifter. Din partner behåller sitt eget konto, sin profil och sitt schema.ينتهي الارتباط ويفقد شريكك الوصول إلى معلوماتك، ويحتفظ شريكك بحسابه وملفه الشخصي وجدوله.

4. Deleting your account or ending a connection4. Skillnaden mellan att radera kontot och avsluta kopplingen4. حذف الحساب ليس إنهاءً للارتباط

To stop sharing with your partner but keep your account, use End connection in Settings → Connection. Both accounts and their own schedules remain.Vill du sluta dela med din partner men behålla kontot använder du Avsluta kopplingen under Inställningar → Koppling. Båda kontona och era egna scheman finns kvar.لإيقاف المشاركة مع شريكك مع الإبقاء على حسابك، استخدم «إنهاء الارتباط» في الإعدادات ← الارتباط. يبقى الحسابان وجدول كل شخص.

Ending the connection removes access in the app to Proposed Time and Our Time from that connection, but it does not delete those stored records. Those records are deleted if either account in the connection is deleted.När kopplingen avslutas försvinner åtkomsten i appen till Föreslagen tid och Vår tid från den kopplingen, men de lagrade uppgifterna raderas inte. Uppgifterna raderas om något av kontona i kopplingen raderas.يؤدي إنهاء الارتباط إلى إزالة الوصول داخل التطبيق إلى الوقت المقترح ووقتنا الخاصين بذلك الارتباط، لكنه لا يحذف تلك السجلات المخزنة. تُحذف هذه السجلات إذا حُذف أيٌّ من الحسابين في الارتباط.

Deleting an account permanently removes that account and the records of every connection it was part of.En kontoradering tar permanent bort det kontot och posterna från alla kopplingar som kontot har ingått i.أما حذف الحساب فيزيل ذلك الحساب نهائيًا ويزيل سجلات كل ارتباط كان طرفًا فيه.

5. If you cannot use the app5. Om du inte kan använda appen5. إذا لم تتمكن من استخدام التطبيق

Email [email protected] from the email address on your RotaPair account, with the subject “RotaPair privacy request: account deletion”. We may need to verify that the request comes from the account holder before acting on it. Sending the email does not delete your account by itself.Mejla [email protected] från e-postadressen för ditt RotaPair-konto med ämnesraden ”RotaPair privacy request: account deletion”. Vi kan behöva kontrollera att begäran kommer från kontoinnehavaren innan vi hanterar den. Att skicka mejlet raderar inte i sig kontot.راسل [email protected] من البريد الإلكتروني المرتبط بحسابك في RotaPair، واكتب في عنوان الرسالة «RotaPair privacy request: account deletion». وقد نحتاج إلى التحقق من أن الطلب صادر عن صاحب الحساب قبل تنفيذه، علمًا بأن إرسال الرسالة لا يحذف الحساب بحد ذاته.

Need help?Behöver du hjälp?هل تحتاج إلى مساعدة؟

RotaPair is operated by Khalaf alnahar. For other questions, visit Support or read the Privacy Policy.RotaPair drivs av Khalaf alnahar. För andra frågor, besök supportsidan eller läs integritetspolicyn.يدير RotaPair Khalaf alnahar. ولأي أسئلة أخرى، زُر صفحة الدعم أو اقرأ سياسة الخصوصية.

Visit SupportTill supportenزيارة صفحة الدعم